Korkealaatuinen Catering ja pitopalvelu Turussa

Kun tarvitset ammattitaitoista catering-palvelua kokouksiin, illanistujaisiin, hääjuhliin, valmistujaisiin tai mihin tahansa muuhun tilaisuuteen hoidamme maistuvat ruokatarjoilut kattauksineen, koristeluineen ja tarjoiluineen niin yksityisten kuin yritysten tarpeisiin Turun seudulla.

Catering-palvelumme varmistaa, että jokainen tilaisuus ja juhla saa näköisensä menun. Voimme toteuttaa pienemmät kahvitukset tai kattaa monipuolisen pitopöydän makusi mukaisilla herkuilla – millaista makumaailmaa pöytään sitten toivotkaan. Valmistamme ruoat aina laatua ja asiakkaidemme toiveita kunnioittaen.

SIIRRY CATERING-SIVUSTOLLEMME

KATTAVA PALVELUKOKONAISUUS

Tarjoamme sinulle kaikki juhliisi tarvittavat palvelut samasta paikasta – henkilökunta, kuljetus, astiat, pöytäliinat ja kattauksen suunnittelu.

LUOTETTAVUUS JA LAATU

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia – voit olla varma siitä, että palvelumme ja tarjoilumme ovat aina huippulaatua.

KOKENUT HENKILÖ­KUNTA

Meidän tiimimme koostuu alan kokeneista ammattilaisista, jotka varmistavat onnistuneen ja sujuvan juhlan toteutuksen.

Rakenna Catering-menu itse tai suunnitellaan yhdessä

Olitpa sitten Turussa tai sen läheisyydessä ja etsit luotettavaa ja korkealaatuista catering- ja pitopalvelua, olemme valmiit auttamaan. Yhdessä voimme suunnitella herkulliset ja juuri sinun toiveidesi mukaiset tarjoilut.

Ehdotamme, että kokeilet Buffetkonettamme. Sen avulla voimme tuottaa tarkan tarjouksen, joka perustuu antamiisi tietoihin.

Catering Buffetkone