LOUNAS VKO 17
MAANANTAI
Tomaatti-vuohenjuustokeitto VL,G
Kermaista lammastagliatellea, savustettua kirsikkatomaattia ja pecorinoa L
Red curry härkää, vihanneksia ja kookosta L,G
Timjami-sitruunamarinoituja kanan paistileikkeitä ja chili-jogurttia L,G
Paahdettuja varhaisperunoita ja kevätsipuliöljyä M,G
Lime-kookosriisiä M,G
Jälkiruokalajitelma L(G)
TIISTAI
Savujuusto-palsternakkakeitto L,G
Pinaatti-tuorejuustokastiketta, tortelloneja ja cheddaria L
Paneroituja porsaanleikkeitä ja feta-aurinkotomaatticremeä L
Paahdettuja kanan koipinuijia, chili-teriyakia ja seesamia M,G
Tikkuperunoita ja kurkkumajoneesia M,G
Chili-inkiväärihunajalla gratinoitua kesäkurpitsaa M,G
Jogurttimoussea ja mehustettuja marjoja L,G
KESKIVIIKKO
Kermainen herkkusienikeitto L,G
Kana-jalapenokiusausta L,G
Ylikypsää härän briskettiä ja kermaista valkosipulikastiketta L,G
Ruispaneroituja muikkuja ja tillimajoneesia L
Ruohosipuli-creme fraicheen muhennettua perunaa L,G
Hunajapaahdettuja säräjuureksia M,G
Mokkapaloja L
TORSTAI
Hernekeitto M,G
Lihapulla-spaghettia, tomaattikastiketta ja parmesaania L
Sour cream-frittikanaa ja texas pete-cremeä L,G
Paahdettua porsaankylkeä ja omena-bbqkastiketta L,G
Valkosipuli-kermaperunoita L,G
Paahdettua lanttua, vaahterasiirappia ja lehtipersiljaa M,G
Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa L
PERJANTAI
Tomaatti-tuorejuustokeitto L,G
Vuohenjuusto-päärynäpastaa, rucolaa ja cashewpähkinää VL
Hampurilaisbuffet: Gluteeniton sämpylä keittiöstä
Jauhelihapihvejä, cheddarkastiketta ja karamellisoitua sipulia L,G
Ylikypsää revittyä bulgogi kanaa ja seesamia M,G
Koskenlaskijalla gratinoituja herkkusieniä L,G
Ranskalaisia, kurkku ja -paprikamajoneesia M,G
Soleropannacottaa L,G