LOUNAS VKO 39
MAANANTAI
Kukkakaali-parmesaanikeitto L,G
Makkaraperunat kaikilla mausteilla L,G
Spaghetti bolognesea, parmesaania ja rucolaa L
Paahdettua kanan rintaa ja timjami-hollandaisea L,G
Ruusukaalia, dukkahia ja pinaattia M,G
Paistettua riisiä, kananmunaa ja vihanneksia M,G
Jälkiruokalajitelma L(G)
TIISTAI
Kermainen lohikeitto L,G
Paprika-tuorejuusto gnoccheja ja emmental-juustoa L
Ylikypsää porsaankylkeä ja chili-bbqkastiketta L,G
Piri piri-marinoituja kanan koipinuijia ja mango-chilijogurttia L,G
Maalaislohkoperunoita ja lime-aiolia M,G
Paahdettua punajuurta, fetaa ja siemeniä L,G
Omenarahkaa ja paahdettua valkosuklaata L,G
KESKIVIIKKO
Porkkana-inkiväärikeitto L,G
Kana-jalapenokiusausta L,G
Ruispaneroitua kampelaa ja tillikermaviiliä L
Ylikypsää porsaan lapaa ja pippuri-tuorejuustokastiketta L,G
Perunamuhennosta L,G
Paahdettuja hunaja-uunijuureksia M,G
Mokkapaloja L
TORSTAI
Hernekeitto M,G
Kermaista riistapastaa, leipäjuustoa ja timjamia L
Ylikypsä härän chuck roll ja kermaista rosmariinikastiketta L,G
Lime-basilikamarinoituja kanan paistileikkeitä ja feta-kurkkudippi L,G
Timjami-valkosipulikermaperunaa L,G
Ratatouille-kasviksia L,G
Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa L
PERJANTAI
Tomaatti-tuorejuustokeitto L,G
Tomaatti-mozzarella-pestopastaa ja basilikaa L
Paistettuja porsaan sisäfilenoisetteja ja bearnaisekastiketta L,G
Teriyakiwingssejä ja wasabicremeä L,G
Paahdettua salsa verde-perunaa M,G
Kevätkääryleitä ja sweet chiliä L
Valkosuklaapannacottaa ja passion curdia L,G