LOUNAS VKO 8
MAANANTAI
Paahdettu maa-artisokkakeitto L,G
Kermaista suppilovahvero-pekonispaghettia ja parmesaania L
Tandoori-jogurttimarinoituja kanan paistileikkeitä ja tsatsikia L,G
Uunimakkaraa, västerbotten-juustoa ja kevätsipulia L,G
Bataatti-perunamuusia L,G
Höyrytettyä neulapapua ja valkosipuliöljyä M,G
Jälkiruokalajitelma L,(G)
TIISTAI
Tomaatti-tuorejuustokeitto L,G
Kolmen juuston pastaa, basilikaöljyä ja rucolaa L
Paneroituja porsaanleikkeitä ja jalapeno-limecremeä L
Paahdettuja kanan koipinuijia ja teriyakikastiketta L,G
Balsamico-paahdettuja perunoita ja lehtipersiljaa M,G
Grillattua tomaattia, buffalamozzarellaa ja tryffeliöljyä L,G
Turkinpippurirahkaa L,G
KESKIVIIKKO
Pinaattikeitto L,G
Kinkkukiusausta L,G
Lihapullia, kermakastiketta ja suolakurkkua L,G
Ruispaneroituja muikkuja ja tillikermaviiliä L
Perunamuusia L,G
Hunaja-rosmariinipaahdettuja juureksia M,G
Mokkapaloja L
TORSTAI
Hernekeitto M,G (kasvis)
Lasagne L
Frittikanaa ja currymajoneesia L
Ylikypsää härän briskettiä ja pippurikastiketta L,G
Paahdettuja timjami-valkosipuliperunoita M,G
Paahdettua palsternakkaa, hunajaa ja seesamia M,G
Lettuja, lettuhilloa ja kermavaahtoa L
PERJANTAI
Maapähkinävoi-juureskeitto L,G (sis.pähkinä)
Hampurilaisbuffet: Gluteeniton sämpylä keittiöstä
Jauhelihapihvejä ja cheddarjuustokastiketta L,G
Ylikypsää revittyä possua ja BBQ-kastiketta L,G
Koskenlaskijajuustolla gratinoituja sieniä ja kesäkurpitsaa L,G
Sipulirenkaita ja ranch-kermaviiliä L
Grillimaustettuja ranskalaisia ja paprika-ja kurkkumajoneesia M,G
Suolakaramelli-pannacottaa L,G